Over Eef

Mijn naam is Eveline Hack-de Bruijn, ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Al in mijn kinderjaren werd ik blij van het veranderen van mijn kamer, spullen verplaatsen, anders neerzetten en ontdekken wat voor mij de beste opstelling en indeling was. Na mijn studie aan de Hogere Hotelschool heb ik in diverse ondersteunende en aansturende functies gewerkt. Bij uiteenlopende bedrijven heb ik met succes diverse verander- en verbetertrajecten doorgevoerd. Het structureren en organiseren voor anderen nam altijd een centrale plek binnen mijn werkzaamheden in. Omdat mijn liefde voor reizen weer begon te kriebelen heb ik een paar jaar geleden gekozen voor een baan als stewardess.

Naast mijn gezin, familie en vrienden word ik gelukkig van het mensen naar hun zin maken. Ons dagelijkse leven met drukke banen, een gezin en een rijk sociaal leven zorgde ervoor dat ons ooit zo geordende huis langzaam veranderde in een gezellig familiehuis met veel te veel spullen. Hoe vaak wij niet dingen nogmaals hebben gekocht omdat we niet meer wisten waar het lag…

Om meer rust te creëren, ben ik daarom begonnen met het opnieuw ordenen van ons huis. Vol energie en met veel plezier zijn alle kasten leeggehaald en opnieuw ingedeeld. De meubels zijn, in overleg met de rest van het gezin, op een andere manier bekeken en op praktische plekken neergezet. Haakjes zijn op functionele plekken gehangen en de nodige opbergbakken zijn aangeschaft. Met onze nieuwe indeling hoeven we nu (bijna) nooit meer te zoeken! Wat scheelt dat veel tijd en vooral heel veel onrust.

Nu mijn eigen project is afgerond en ik deze transitie zelf heb ervaren, weet ik dat ik iedereen dit gevoel gun en daar heel graag bij wil helpen. Daarom heb ik de opleiding tot professional organizer gevolgd en afgerond. Ik kijk ernaar uit om jou te begeleiden naar een leven waarbij ook jij meer ruimte in jouw huis en hoofd gaat ervaren.