Diensten

Wanneer je al heel wat jaren in hetzelfde huis woont, heb je daar veel herinneringen gemaakt. Dat maakt het soms moeilijk om van bepaalde spullen afstand te doen. Vaak zijn het ook best veel spullen, dus waar moet je dan beginnen? Je wilt jouw kinderen er niet mee opzadelen, die hebben het al druk genoeg. Als professional organizer* kan ik jou helpen bij het organiseren van jouw kast, woonkamer of complete verhuizing. Hierdoor krijg je meer ruimte in jouw huis en hoofd en blijft er meer tijd over voor de dingen die je belangrijk vindt.

Als geen ander weet ik hoe het is om onrust te ervaren en niet te weten waar te beginnen, bij mij was het net zo. Te volle kasten, een onoverzichtelijke kelder en veel te veel speelgoed waar niet mee werd gespeeld. Echt opruimen is een traject waarbij je per ruimte het doel bepaalt en weloverwogen beslist welke spullen je wel én niet wil behouden. Vervolgens beslis je wat een handige plaats is om deze spullen te bewaren. Op deze manier creëren we samen een thuis waarbij orde goed is bij te houden door jou en eventueel andere gezinsleden.

Ik kan jou begeleiden bij het opruimen van kledingkast tot kelder, van woonkamer tot ouderlijk huis. Ook de organisatie en begeleiding van een gehele verhuizing behoort tot de mogelijkheden. Kun je belangrijke papieren niet meer terugvinden? Ook kan ik je helpen naar meer structuur in jouw administratie.

*Professional organizer volgens het NBPO: Een professional organizer begeleidt klanten bij het maken van keuzes en het aanbrengen van structuur.