Trots

Vandaag is de dag dat ik jullie vol trots wil meedelen dat ik mijn eigen bedrijf ben gestart! Op de achtergrond was ik al een paar maanden bezig om “Opgeruimd met Eef” zo goed mogelijk in te richten. De eerste klanten heb ik al kunnen helpen, ik heb zelf mijn website gemaakt en verschillende social media accounts gestart. Vorige week kwamen ook de flyers en stickers binnen. Het is nu dus echt tijd om het van de daken te schreeuwen: “Opgeruimd met Eef” is een feit.

Ik ben mezelf ontzettend vaak tegengekomen de afgelopen maanden. Ik ben namelijk iemand die voor zichzelf de lat heel hoog legt. Voordat ik het van de daken wilde schreeuwen wilde ik dat alles eerst goed was. Mijn eigen huis moest perfect zijn geordend en opgeruimd, mijn gezin gezond en gelukkig, ik wilde ook nog familie en vrienden zien en oh ja ik heb ook nog een fulltimebaan ernaast, wat rustiger dan voorheen maar toch. 
Als professional organizer moet ik natuurlijk uitstralen waar ik anderen mee help……… Dus wanneer ben ik trots genoeg op mezelf om het met iedereen te delen. Geen collega’s waar ik samen plannen mee maak, afstem welke doelen wanneer bereikt moeten worden en wie wat doet. De overleggen zijn alleen met mezelf en motiveren en afstemmen doe ik ook in mijn eentje.

Toen voelde ik opeens dat de tijd rijp was om te posten, te bloggen en te flyeren. Is mijn huis en leven dan nu helemaal perfect? Nee, hoor dat niet. Waarom dan wel? Omdat mijn wijze dochter tegen mij zei dat ik nu al super veel geleerd heb en daar dus heel erg trots op mag zijn. Ik heb geleerd om hulp te vragen, ik heb geleerd om een website te bouwen, ik heb mijn eerste klanten geholpen, nog meer geleerd over het opstarten van een bedrijf, opruimen, structuur aanbrengen, organiseren én mijn eerste blog geschreven!

En al is nog niet alles perfect er zijn genoeg redenen om trots op jezelf te zijn.

4 gedachten over “Trots”

Plaats een reactie