Werkwijze

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek probeer ik achter jouw doelstelling en behoeftes te komen. Door veel vragen te stellen komen we er samen achter hoe ik jou het beste kan helpen. Die begeleiding is voor iedereen anders. De ene klant zoekt hulp voor het opruimen van een te volle kledingkast, berging of kelder. De ander gaat kleiner wonen en heeft geen idee waar te beginnen. Weer iemand anders ziet erg op tegen het opruimen van iemand die is overleden. De klant is koning en bepaalt welk pakket en welke begeleiding gewenst is.

Klikt het dan bespreken we samen hoe we jouw doelstelling kunnen behalen en hoeveel uur begeleiding ongeveer nodig is om jouw einddoel te bereiken. Wanneer je daarna de eerste stap besluit te zetten spreken we tijdstippen af waarop ik kom helpen in een tempo wat bij jou past. Omdat opruimen erg intensief is het prettigste om in blokken van drie uur te werken.

Afstand doen van spullen is niet voor iedereen even makkelijk. Daarom wordt het beste resultaat behaald door meerdere momenten in te plannen, waar ook telkens wat tijd tussen zit. Per stap help ik je mee met het sorteren en opbergen op een manier die bij jou past, waardoor je zelf jouw nieuwe structuur bij kunt houden.

Ik heb verschillende opruimpakketten samengesteld.

Pakket 1: Kennismakingsgesprek, opruimplan, opruimsessie van 3 uur, evaluatie en tips. Totaal: € 165,00

Pakket 2: Kennismakingsgesprek, opruimplan, twee opruimsessies van 3 uur, evaluatie en tips. Totaal: € 315,00

Pakket 3: Kennismakingsgesprek, opruimplan, drie opruimsessies van 3 uur, evaluatie en tips. Totaal: € 450,00

Voor reiskosten verder dan 15 km breng ik € 0,20 per kilometer in rekening. Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Samen zorgen we dat jouw einddoel bereikt zal worden, zodat je meer tijd overhoudt voor de dingen waar je echt blij van wordt.